En helt ny värld


Lördagskväll, Aladdin och en påse chips. Kan det bli bättre?







Sunshine, inside and outside


Idag är en underbar dag! ♥



http://www.youtube.com/watch?v=3BOMhenAQcw




Exam-pjäs dags!


Idag var sista dagen med min klass, section 4! Och konstigt nog känns det inte lika sorligt som förra gången vi splittrades, även om jag trivs mycket bättre med denna klassen än förra. Det kändes verkligen inte som att det var sista dagen med allihopa, vi kommer ju fortfarande ses men inte lika ofta som innan. Efter skolan åkte vi allihopa, eller nästan iaf, till en mexikansk fastfood place och käkade buritoss, sen drog vi vidare till Debbies där vi hade ett sorligt avsked. Det var sorligt, men jag ser verkligen fram emot att börja arbeta med våra exampenspjäser!

Imorgon är det dags, då drar 3 veckors schemat igång bestående av bara pjäs arbeten! Denna terminen är vi alla castade i 2 olika pjäser, och jag är även stagemanager (den som har ansvaret för props osv) för en av de. Det kommer bli så underbart, inga läxor alls! Förutom att forska och analysera våra pjäser och försöka hitta en kontakt med våra karaktärer som vi spelar. Pjäserna som jag spelar i är 
- Uncommon Women and Others, av Wendy Wasserstein, där jag spelar Leilah.
- Boys' Life, av Howard Korder, där jag spelar Karen. 

Jag har läst pjäserna och ärligt talat så är det inte några favoriter hos mig alls, men jag tar det som en utmaning och jag ska göra det bästa av det! Jag känner på mig att det kommer bli galet kul, grupperna har hamnat i består av helt underbara och talangfulla människor så jag ser verkligen fram emot att få börja arbeta! För en gångs skull är jag och Mandi INTE i samma pjäs, vi båda tycker det är lite sorligt men vi har insett att det är dags att växa upp och gå skilda vägar.. Istället har jag och min andra rumskompis Erin hamnat i båda pjäserna tillsammans, haha vad är oddsen? Jag tror att de inte vågar lämna mig ensam för jag är utlänning.. Ok, innan jag börjar låta allt för rasistisk så har jag faktiskt aldrig varit i samma klass som henne eller i samma pjäs som henne, så det ska bli kul att se hur det blir!



SOOOL!



24 grader varmt och sol idag, sommaren är här!




Hello again, my long lost friend...


För första gången på flera veckor har jag äntligen en stund där jag inte behöver göra något alls eller oroa mig över alla finals! Förra veckan var sjuk! Vi hade minst en final varje dag och denna har vi 4 till, jag orkar inte! Även om jag älskar det jag gör så finns det ju ändå gränser. Idag hade vi en final i movement, imorgon väntar 2 monologer och på onsdag ska vi spela upp vår Shakespeare pjäs. Just nu ser jag bara fram mot alla finals, för det är de bästa som är kvar!
Förra veckan var hektiskt, vilket bestod av 2 finals i movement, vi spelade upp vår scen i acting, vi hade ett prov i voice and speech och ett annat prov i teaterhistoria. Men nu är det snart över och det känns så skönt! På torsdag börjar våra examenpjäser och det ska bli så kul och jag ser verkligen fram emot det! Ledsen över den dåliga uppdateringen men jag har het enkelt inte tid! Men om några dagar har det lugnat ner sig igen så då drar jag igång igen!



Från Disneyland när vi var där för några veckor sedan, helt sjuk berg och dalbana!




Slumdog!




Slumdog millionaire, se den NU! - ett mästerverk.
http://www.youtube.com/watch?v=AIzbwV7on6Q



RSS 2.0